top of page

HOE IK JE KAN HELPEN

Er zijn drie manieren waarop ik je kan helpen;

als interim manager, organisatie adviseur of als facilitator van teamdagen.

Er zijn drie manieren waarop ik je kan ondersteunen met diverse interne vraagstukken. Hieronder lees je welke dat zijn en om je een beeld te geven heb ik recente voorbeelden toegevoegd. Mocht je willen sparren over jouw vraagstuk of hoe ik je eventueel kan ondersteunen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Interim (programma) manager

Er is een uitdaging in de bezetting en je bent voor je een afdeling, team of programma op zoek naar een tijdelijke oplossing. Het snel kunnen inspringen, een goede verbinding kunnen maken met de mensen, het doorgronden van het proces en gaan voor goede bestendige resultaten. Dit is wat je van mij kunt verwachten als interim (programma) manager. Enkele recente opdrachten zijn:

Manager Wonen
Woningbouw corporatie Ymere in Amsterdam
In deze rol was ik tijdelijk verantwoordelijk voor het team Wonen bestaande uit circa 30 mensen met een portefeuille van circa 10.000 huurwoningen. Ik stuurde een team aan bestaande uit; Makelaars; Gebiedsconsulenten; Gebiedsregisseurs en Wijkbeheerders. Dit alles met als doel om de leefbaarheid  te vergroten en huurders binnen een korte tijd een fijne nieuwe woning te laten betrekken.
Logo Ymere_edited.png
Stadsgezicht in Amsterdam
Programma Manager Warm Welkom
Cooperatie DELA in Eindhoven
De overname van Yarden door cooperatie DELA is een feit. Maar hoe zorg je ervoor dat de medewerkers van Yarden op een goede en prettige wijze integreren? Deze vraag werd mij door de directeur HR gesteld. In deze rol ontwerp ik samen met HR een Warm Welkom programma voor de nieuwe collega’s zodat zij zich vanaf dag 1 welkom voelen en zich gaan thuis voelen in hun nieuwe organisatie.
Logo dela_edited.png
mensen Clapping

Organisatie Adviseur

Sommige interne vraagstukken vragen aanvullende expertise en inzichten van buiten. Hierbij kun je denken aan prestatiemanagement, changemanagement, continue verbeteren, strategie executie of medewerker participatie. Vanwege mijn achtergrond als HR manager, gecertificeerd Lean professional en veranderkundige kan ik je bij diverse uiteenlopende thema’s ondersteunen. De rode draad is wel dat het te maken moet hebben met mensen en hun prestaties. Enkele recente opdrachten zijn:

Resultaatgerichter werken
ABN AMRO verzekeringen
Samen met Frisse Blikken heb ik een leiderschap & team-programma, gericht op het activeren van resultaatgerichter werken, ontworpen en mogen faciliteren. We stonden voor de uitdaging om dit programma volledig digitaal te organiseren. Hiervoor hebben we tal van gave instrumenten, apps en digitale interventies ingezet om het resultaatgerichter werken te stimuleren en te activeren.
abn amro verzekeringen_edited.png
Vuisten in solidariteit
Medewerker betrokkenheid & participatie
de Bibliotheek 
Het traditionele Medewerkertevredenheidsonderzoek is passé en uit de tijd. Door de Bibliotheek werd ik benadert om een nieuwe innovatieve wijze te ontwikkelen wat inzicht geeft in wat er daadwerkelijk speelt onder de medewerkers. En om daarnaast medewerkers op een inspirerende wijze te laten participeren om zo de algehele werkbeleving te verhogen. 
Bibliotheek_edited.png
Schrijven op plaknotities
Faciliteren van Teamdagen
Soms krijg ik ook de vraag om een inspirerende dag te organiseren voor een team of afdeling. Tijdens dit soort dagen, of het nu live of online is, staan vrijwel altijd in het teken van verbinding maken met elkaar, beter leren samenwerken, een plan maken voor de toekomst of nieuwe vaardigheden leren centraal. Bij het laatste kun je denken aan onder andere; Hoe om te gaan met conflicten; Meer grip krijgen op prestaties; Feedback & feedforward; Inzicht in persoonlijke voorkeur (MBTI). Iedere dag die ik faciliteer heeft een mooie balans tussen vorm, inhoud en energie. Mijn streven is altijd dat zo’n dag het leerzaam moet zijn voor het hele team én dan we ook plezier en lol met elkaar maken. Enkele recente voorbeelden zijn:
Online Escape Room Learning
BOL.com

Voorafgaand aan deze team building ontvangt iedereen een persoonlijk pakket thuis. Zodra de bijeenkomst begint mag ieder zijn pakket openen. Samen staan ze voor een raadsel waarbij ze de koppen bij elkaar moeten brengen om de code van het slot te kraken. Wanneer dat lukt, staat er nog een mooie en leerzame opdracht voor het team klaar. Veel energie, plezier en mooie inzichten zijn gegarandeerd tijdens deze leerzame online team buildingsactiviteit.

Bol_edited.png
Puzzel_edited.jpg
Activatie strategische doelen
AON

De manager van deze afdeling wilde alle medewerkers meenemen in de nieuwe strategische doelen en hen activeren om hieraan bij te dragen. Het interactieve programma heeft ertoe geleidt dat men het waarom beter snapte achter deze strategische doelen en dat we vanuit de energie van mensen concrete actief hebben kunnen formuleren. Daarnaast is er door de opbouw van het programma en de wijze van faciliteer meer waardering in het team voor elkaar ontstaan.

one_underwriting_edited.png
resultaten.jpg
light inspiratie.jpg
bottom of page