top of page

 

Juist nu we op afstand werken is het belangrijker dan ooit om met elkaar verbonden te zijn en om samen op een inspirerende manier te leren.
Ga met jouw team de uitdaging aan en verbind, werk samen, ontrafel het geheim, maak plezier en leer van elkaar!

ONLINE ESCAPE ROOM 

Hoe werkt de Online Escape Room?
Ieder teamlid ontvangt thuis een persoonlijk pakket. We voeren de spanning op, want het pakket mag pas worden geopend tijdens de online meeting. Onder leiding van onze teamcoach start jullie uitdaging om "Het geheim van de Monoliet" te ontrafelen en daarmee de code te kraken. 
 

 

Jullie openen tegelijkertijd de persoonlijke pakketten en de tijd begint te lopen. In het pakket vinden jullie attributen, opdrachten en informatie die zal leiden naar de oplossing. Jullie hebben 30 minuten de tijd om samen het geheim te ontrafelen. 
 

 

Wanneer dat lukt, hebben jullie de juiste code in handen om het slot aan de zwarte box te openen. Dit brengt jullie naar de volgende leerzame en verbindende uitdaging... Meer kunnen we je helaas niet vertellen, dat moet je zelf ervaren!   

Pakketje.jpg
Teams.jpg
slot. escape.jpg

Wat zeggen onze deelnemers over de Online Escape Room?

Wat brengt het?

Naast plezier en verbinding met je team levert deelname bruikbare en toepasbare inzichten op. Het geeft je team, met een beperkte inspanning van circa 2 uur concrete handvatten om de samenwerking te verbeteren!​

 

Op speelse wijze hebben wij praktische management theorieën verweven in de Escape Room.  De inzichten en het gebruik van de attributen kun je blijvend toepassen in het dagelijks werk. Dit maakt het duurzaam en waardevol in de ontwikkeling van een team.  

De High lights van de Online Escape Room

  • De Online Escape Room duurt  circa 2 uur

  • Jullie worden begeleid door een professionele teamcoach

  • Je beleeft het met 6 tot 10 deelnemers per team 

  • Je bepaalt zelf het tijdstip en het platform 

  • Deelname is in lijn met de AVG

  • Je ontvangt enkele dagen na afloop een bijzonder cadeau!

  • Deelnamekosten per team bedraagt € 899,- exclusief btw.​

 

 

bottom of page